Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Goeroe

Op 04-03-2019 is Goeroe te Stekene (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 827815024. De (hoofd)activiteit van Goeroe is overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Goeroe
Plaats:
Stekene
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
827815024
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten
Nevencode
Ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Dorpsstraat 43/2
9190 Stekene
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-03-2019
827815024
Uitspraak faillissement op 4-3-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: GOEROE BVBA DORPSSTRAAT(STE) 43/2, 9190 STEKENE. Handelsactiviteit: Ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen Ondernemingsnummer: 0827.815.024 Referentie: 20190122. Datum faillissement: 4 maart 2019. Rechter Commissaris: PETER FOCKE. Curator: DANI DE CLERCQ, KONINGIN ASTRIDLAAN 52, 9100 SINT-NIKLAAS- advocaat.de.clercq@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 03/03/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE CLERCQ DANI.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland