Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Marsa Trans

Op 07-03-2019 is Marsa Trans te Koekelare (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 886784787. De (hoofd)activiteit van Marsa Trans is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Marsa Trans
Plaats:
Koekelare
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
886784787
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Boswachterslaan 13
8680 Koekelare
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
07-03-2019
886784787
Uitspraak faillissement op 7-3-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement van: MARSA TRANS BVBA BOSWACHTERSLAAN 13, 8680 KOEKELARE. Handelsactiviteit: GOEDERENVERVOER LANGS DE WEG Ondernemingsnummer: 0886.784.787 Referentie: 20190027. Datum faillissement: 7 maart 2019. Rechter Commissaris: INGRID DE BOCK. Curator: SABINE DE WISPELAERE, PRINSENLAAN 2, 8400 OOSTENDE- sdw@advocatenhdv.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/03/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE WISPELAERE SABINE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland