Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Case Toys

Op 07-03-2019 is Case Toys te Berlare (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 662668762. De (hoofd)activiteit van Case Toys is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Case Toys
Plaats:
Berlare
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
662668762
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in spellen en speelgoed in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Dendermondse Stwg 61C
9290 Berlare
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
07-03-2019
662668762
Uitspraak faillissement op 7-3-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: CASE TOYS BVBA DENDERMONDSE STEENWEG(O) 61/C, 9290 OVERMERE. Handelsactiviteit: VERKOOP VAN SPEELGOED AAN CONSUMENTEN Handelsbenaming: FOX & CO Uitbatingsadres: KATTESTRAAT 30, 9300 AALST Handelsactiviteit: verkoop van speelgoed aan consumenten Handelsbenaming: FOX & CO Uitbatingsadres: RINGSCHOPPING RINGLAAN 34, 8520 KUURNE Ondernemingsnummer: 0662.668.762 Referentie: 20190130. Datum faillissement: 7 maart 2019. Rechter Commissaris: HARRY CORNELIS. Curators: ADRIAAN DAUWE, GROTE MARKT 19, 9200 DENDERMONDE- adriaan@dauweadvocaten.be;MAGDA JANNIS, GROTE MARKT 19, 9200 DENDERMONDE- dauwe_jannis@hotmail.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/03/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DAUWE ADRIAAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland