Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement H-Media

Op 21-02-2019 is H-Media te Wilrijk (Antwerpen) (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 477143493. De (hoofd)activiteit van H-Media is productie van films en video- en televisieprogramma's, maken van geluidsopnamen en uitgeverijen van muziekopnamen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
H-Media
Plaats:
Wilrijk (Antwerpen)
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
477143493
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Informatie en communicatie
Hoofdcode
Productie van films en video- en televisieprogramma's, maken van geluidsopnamen en uitgeverijen van muziekopnamen
Nevencode
Productie van films, m.u.v. bioscoop- en televisiefilms
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Heistraat 329
2610 Wilrijk (Antwerpen)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
21-02-2019
477143493
Uitspraak faillissement op 21-2-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: H-MEDIA BVBA HEISTRAAT 329, 2610 WILRIJK (ANTWERPEN). Handelsactiviteit: ADVIESBUREAUS OP HET GEBIED VAN PUBLIC RELATIONS EN COMMUNICATIE Ondernemingsnummer: 0477.143.493 Referentie: 20190188. Datum faillissement: 21 februari 2019. Rechter Commissaris: HILDE VAN DE WAL. Curator: WERENFRIED SCHWAGTEN, PRINS BOUDEWIJNLAAN 177-179, 2610 WILRIJK (ANTWERPEN)- w.schwagten@ardent.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 21/02/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: SCHWAGTEN WERENFRIED.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland