Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement H &Amp; Hasseeb

Op 07-03-2019 is H &Amp; Hasseeb te Mortsel (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 817804426. De (hoofd)activiteit van H &Amp; Hasseeb is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
H &Amp; Hasseeb
Plaats:
Mortsel
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
817804426
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Isolatiewerkzaamheden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Krijgsbaan 27
2640 Mortsel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
07-03-2019
817804426
Uitspraak faillissement op 7-3-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: H & HASSEEB BVBA KRIJGSBAAN 27, 2640 MORTSEL. Handelsactiviteit: ONDERSTEUNENDE ACTIVITEITEN IN VERBAND MET DE TEELT VAN GEWASSEN Ondernemingsnummer: 0817.804.426 Referentie: 20190254. Datum faillissement: 7 maart 2019. Rechter Commissaris: KARL VERLINDEN. Curator: HANS UBBEN, PLANTINKAAI 24, 2000 ANTWERPEN 1- hu@confidenz.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/03/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 3 mei 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: UBBEN HANS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland