Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Zahra Service

Op 19-03-2019 is Zahra Service te Molenbeek-Saint-Jean (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 501763578. De (hoofd)activiteit van Zahra Service is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Zahra Service
Plaats:
Molenbeek-Saint-Jean
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
501763578
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in vlees van wild en van gevogelte
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Des Ateliers 6-7
1080 Molenbeek-Saint-Jean
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
19-03-2019
501763578
Uitspraak faillissement op 19-3-2019.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: ZAHRA SERVICE BVBA WERKHUIZENSTRAAT 6-7, 1080 SINT-JANS-MOLENBEEK. Handelsactiviteit: reinigen van gebouwen Handelsbenaming: BVBA Ondernemingsnummer: 0501.763.578 Referentie: 20190196. Datum faillissement: 19 maart 2019. Rechter Commissaris: JOHAN CAMP. Curator: Dirk DE MAESENEER, PEGASUSLAAN 5, 1831 DIEGEM- dirk.de.maeseneer@lovius.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 19/03/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 24 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE MAESENEER Dirk.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland