Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Emka Incubators

Op 24-04-2019 is Emka Incubators te Kuurne (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 473711970. De (hoofd)activiteit van Emka Incubators is vervaardiging van machines, apparaten en werktuigen, n.e.g..
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Emka Incubators
Plaats:
Kuurne
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
473711970
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van machines, apparaten en werktuigen, n.e.g.
Nevencode
Vervaardiging van machines voor de metaalbewerking
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Noordlaan 8
8520 Kuurne
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-04-2019
473711970
Uitspraak faillissement op 24-4-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: EMKA INCUBATORS NV NOORDLAAN 8, 8520 KUURNE. Handelsactiviteit: Groothandel in andere machines en werktuigen Ondernemingsnummer: 0473.711.970 Referentie: 20190097. Datum faillissement: 24 april 2019. Rechter Commissaris: PETER HERPELS. Curator: GUY DELABIE, ENGELSE WANDELING 74, 8510 MARKE- guy.delabie@vy-us.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/04/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 juni 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DELABIE GUY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland