Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Ciurea Mihai

Op 07-05-2019 is Ciurea Mihai te Mont-Sur-Marchienne (Henegouwen) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 534805342. De (hoofd)activiteit van Ciurea Mihai is bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Ciurea Mihai
Plaats:
Mont-Sur-Marchienne
Provincie:
Henegouwen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
534805342
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten
Nevencode
Algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Bois D'airemont 9
6032 Mont-Sur-Marchienne
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
07-05-2019
534805342
Uitspraak faillissement op 7-5-2019.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: CIUREA MIHAI, PAUL HYMANSLAAN 129/20, 1200 BRUSSEL 20, geboren op 13/04/0970 in ROEMENIE. Handelsactiviteit: bouwwerken Ondernemingsnummer: 0534.805.342 Referentie: 20190287. Datum faillissement: 7 mei 2019. Rechter Commissaris: FRANK VAN GOOL. Curator: BRANDAAN MOMBAERS, BRUGMANNLAAN 12A BUS 15, 1060 BRUSSEL 6- b.mombaers@mombaers.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/05/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 juni 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOMBAERS BRANDAAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland