Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Feestzaal Beauty

Op 23-05-2019 is Feestzaal Beauty te Begijnendijk (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 475337315. De (hoofd)activiteit van Feestzaal Beauty is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Feestzaal Beauty
Plaats:
Begijnendijk
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
475337315
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Cafés en bars
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Corn. Vissenaekensplein 3
3130 Begijnendijk
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-05-2019
475337315
Uitspraak faillissement op 23-5-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: FEESTZAAL BEAUTY BVBA CORN. VISSENAEKENSPLEIN 3, 3130 BEGIJNENDIJK. Handelsactiviteit: cafés en bars Ondernemingsnummer: 0475.337.315 Referentie: 20190170. Datum faillissement: 23 mei 2019. Rechter Commissaris: FERNAND VAN EYCKEN. Curators: JACQUES ARNAUTS-SMEETS, SINT NIKLAASBERG 5, 3200 AARSCHOT- info@jaslaw.be;GUNTHER PEETERS, SINT NIKLAASBERG 5, 3200 AARSCHOT- info@jaslaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/05/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 juli 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: ARNAUTS-SMEETS JACQUES.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland