Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Karakaya Ibrahim

Op 23-05-2019 is Karakaya Ibrahim te Heusden-Zolder (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 665720106. De (hoofd)activiteit van Karakaya Ibrahim is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Karakaya Ibrahim
Plaats:
Heusden-Zolder
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
665720106
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Stationsstraat 912
3550 Heusden-Zolder
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-05-2019
665720106
Uitspraak faillissement op 23-5-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: KARAKAYA IBRAHIM, STATIONSSTRAAT 91/2, 3550 HEUSDEN-ZOLDER, geboren op 03/06/1987 in HEUSDEN-ZOLDER. Handelsactiviteit: bouw Handelsbenaming: VISION GYPROC Ondernemingsnummer: 0665.720.106 Referentie: 20190197. Datum faillissement: 23 mei 2019. Rechter Commissaris: WILLEM CORSTJENS. Curator: ILSE ROOX, HASSALUTHDREEF 12/2, 3500 HASSELT- ilse.roox@rooxadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/05/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 3 juli 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: ROOX ILSE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland