Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Sulaymaniya

Op 14-05-2019 is Sulaymaniya te Molenbeek-Saint-Jean (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 599832360. De (hoofd)activiteit van Sulaymaniya is diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Sulaymaniya
Plaats:
Molenbeek-Saint-Jean
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
599832360
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging
Nevencode
Algemene reiniging van gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Avenue Joseph Baeck 70
1080 Molenbeek-Saint-Jean
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
14-05-2019
599832360
Uitspraak faillissement op 14-5-2019.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: SULAYMANIYA BVBA JOSEPH BAECKLAAN 70, 1080 SINT-JANS-MOLENBEEK. Handelsactiviteit: eegelegenheid Handelsbenaming: BVBA Ondernemingsnummer: 0599.832.360 Referentie: 20190305. Datum faillissement: 14 mei 2019. Rechter Commissaris: JOHAN DE COSTER. Curator: STEVEN NYSTEN, PEGASUSLAAN 5, 1831 DIEGEM- steven.nysten@lovius.be. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 juni 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: NYSTEN STEVEN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland