Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Spin Group Green Energy

Op 17-06-2019 is Spin Group Green Energy te Peer (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 809310986. De (hoofd)activiteit van Spin Group Green Energy is productie en distributie van elektriciteit, gas, stoom en gekoelde lucht.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Spin Group Green Energy
Plaats:
Peer
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
809310986
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Productie en distributie van en handel in elektriciteit, aardgas, stoom en gekoelde lucht
Hoofdcode
Productie en distributie van elektriciteit, gas, stoom en gekoelde lucht
Nevencode
Transmissie van elektriciteit
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kaulillerweg 119
3990 Peer
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
17-06-2019
809310986
Uitspraak faillissement op 17-6-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: SPIN GROUP GREEN ENERGY BVBA KAULILLERWEG 119, 3990 PEER. Handelsactiviteit: productie van elektriciteit Ondernemingsnummer: 0809.310.986 Referentie: 20190225. Datum faillissement: 17 juni 2019. Rechter Commissaris: CHRISTIAAN DE MEESTER. Curators: DIRK VAN COPPENOLLE, GENKERSTEENWEG 302, 3500 HASSELT- dirk@van-coppenolle.be;SOFIE REPRIELS, GENKERSTEENWEG 302, 3500 HASSELT- sofierepriels@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 17/06/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 1 augustus 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN COPPENOLLE DIRK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland