Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Demesmaeker Jean

Op 03-09-2019 is Demesmaeker Jean te Vlezenbeek (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 747207232. De (hoofd)activiteit van Demesmaeker Jean is diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Demesmaeker Jean
Plaats:
Vlezenbeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
747207232
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging
Nevencode
Landschapsverzorging
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Gemeenteplein 71EL
1602 Vlezenbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-09-2019
747207232
Uitspraak faillissement op 3-9-2019.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: DEMESMAEKER JEAN, GEMEENTEPLEIN 7 1 EL, 1602 VLEZENBEEK, geboren op 30/07/1939 in SINT-PIETERS-LEEUW. Handelsactiviteit: landschapsverzorging Ondernemingsnummer: 0747.207.232 Referentie: 20190534. Datum faillissement: 3 september 2019. Rechter Commissaris: PIET ROOSE. Curator: Frans DE ROY, WOLSTRAAT 19/21, 1000 BRUSSEL 1- info@deroylaw.be. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 9 oktober 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE ROY Frans.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland