Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Dg Consulting

Op 03-09-2019 is Dg Consulting te Sint-Katherina-Lombeek (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 563631069. De (hoofd)activiteit van Dg Consulting is opslag en vervoerondersteunende activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dg Consulting
Plaats:
Sint-Katherina-Lombeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
563631069
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Opslag en vervoerondersteunende activiteiten
Nevencode
Vrachtbehandeling in zeehavens
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Esdoornstraat 14
1742 Sint-Katherina-Lombeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-09-2019
563631069
Uitspraak faillissement op 3-9-2019.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: DG CONSULTING BVBA ESDOORNSTRAAT 14, 1742 SINT-KATHERINA-LOMBE. Handelsactiviteit: adviesbureau Ondernemingsnummer: 0563.631.069 Referentie: 20190521. Datum faillissement: 3 september 2019. Rechter Commissaris: BART PURNAL. Curator: Dirk DE MAESENEER, PEGASUSLAAN 5, 1831 DIEGEM- dirk.de.maeseneer@lovius.be. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 9 oktober 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE MAESENEER Dirk.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland