Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Oversteyns Dorothy

Op 12-09-2019 is Oversteyns Dorothy te Bierbeek (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 554835545. De (hoofd)activiteit van Oversteyns Dorothy is menselijke gezondheidszorg.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Oversteyns Dorothy
Plaats:
Bierbeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
554835545
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Menselijke gezondheidszorg
Nevencode
Verpleegkundige activiteiten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Strijdelle 31
3360 Bierbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
12-09-2019
554835545
Uitspraak faillissement op 12-9-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: OVERSTEYNS DOROTHY, STRIJDELLE 31, 3360 BIERBEEK, geboren op 25/04/1992 in LEUVEN. Handelsactiviteit: thuisverpleging Ondernemingsnummer: 0554.835.545 Referentie: 20190258. Datum faillissement: 12 september 2019. Rechter Commissaris: ROGER CORTEN. Curator: ELLIE VERHAEGEN, PARIJSSTRAAT 62, 3000 LEUVEN- ellie.verhaegen@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 12/09/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 oktober 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERHAEGEN ELLIE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland