Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Mg Line

Op 17-09-2019 is Mg Line te Liege (Luik) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 678510941. De (hoofd)activiteit van Mg Line is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Mg Line
Plaats:
Liege
Provincie:
Luik
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
678510941
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Goederenvervoer over de weg, m.u.v. verhuisbedrijven
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Saint-Vincent 12
4020 Liege
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
17-09-2019
678510941
Uitspraak faillissement op 17-9-2019.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: MG LINE BVBA RUE SAINT-VINCENT 12, 4020 LIEGE2. Handelsactiviteit: goederenvervoer Handelsbenaming: BVBA Ondernemingsnummer: 0678.510.941 Referentie: 20190582. Datum faillissement: 17 september 2019. Rechter Commissaris: JOHAN DE COSTER. Curator: MARC DEWAEL, A. DE COCKPLEIN 9, 1831 DIEGEM- Marc.dewael@dewaelpartners.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 17/09/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 23 oktober 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEWAEL MARC.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland