Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Bakkerie

Op 19-09-2019 is De Bakkerie te Aarschot (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 668989994. De (hoofd)activiteit van De Bakkerie is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Bakkerie
Plaats:
Aarschot
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
668989994
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Schaluin 105
3200 Aarschot
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
19-09-2019
668989994
Uitspraak faillissement op 19-9-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: DE BAKKERIE BVBA SCHALUIN 105, 3200 AARSCHOT. Handelsactiviteit: brood- en banket Ondernemingsnummer: 0668.989.994 Referentie: 20190267. Datum faillissement: 19 september 2019. Rechter Commissaris: JEAN STROOBANT. Curators: WIM BOLLEN, STEENWEG OP ST-JORIS-WINGE 21, 3200 AARSCHOT- wbollen@bollen-vandendries.be;THOMAS VANDENDRIES, STEENWEG OP ST-JORIS-WINGE 21, 3200 AARSCHOT- tvandendries@bollen-vandendries.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 19/09/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 29 oktober 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BOLLEN WIM.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland