Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Comanno

Op 23-09-2019 is Comanno te Kruibeke (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 820515179. De (hoofd)activiteit van Comanno is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Comanno
Plaats:
Kruibeke
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
820515179
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in verpakkingsmachines en weegtoestellen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Theophiel Hielsstraat 16
9150 Kruibeke
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-09-2019
820515179
Uitspraak faillissement op 23-9-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: COMANNO BVBA THEOPHIEL HIELSSTRAAT 16, 9150 KRUIBEKE. Handelsactiviteit: Adviesbureau Ondernemingsnummer: 0820.515.179 Referentie: 20190420. Datum faillissement: 23 september 2019. Rechter Commissaris: EVELYNE MARTENS. Curators: VINCENT VERLAECKT, MGR. STILLEMANSSTRAAT 61/6, 9100 SINT-NIKLAAS- verlaeckt@hoornaert-advocaten.be;FREDERIK NAENEN, BAZELSTRAAT 30, 9150 KRUIBEKE- frederik@mn-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/09/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 8 november 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERLAECKT VINCENT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland