Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Business, Interaction, Strategy &Amp; Trading International

Op 24-09-2019 is Business, Interaction, Strategy &Amp; Trading International te Schoten (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 831635834. De (hoofd)activiteit van Business, Interaction, Strategy &Amp; Trading International is onderwijs.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Business, Interaction, Strategy &Amp; Trading International
Plaats:
Schoten
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
831635834
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Onderwijs
Hoofdcode
Onderwijs
Nevencode
Overige vormen van onderwijs
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Amerlolaan 65
2900 Schoten
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-09-2019
831635834
Uitspraak faillissement op 24-9-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: BUSINESS, INTERACTION, STRATEGY & TRADING AMERLOLAAN 65, 2900 SCHOTEN. Handelsactiviteit: groothandel in diamant en andere edelstenen Ondernemingsnummer: 0831.635.834 Referentie: 20190999. Datum faillissement: 24 september 2019. Rechter Commissaris: DANIEL SERVATY. Curator: GUY VANHOUCKE, ANSELMOSTRAAT 2, 2018 ANTWERPEN 1- guy.vanhoucke@vanhoucke-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/09/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 november 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANHOUCKE GUY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland