Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Nieuwe Bergerie

Op 24-09-2019 is De Nieuwe Bergerie te Auderghem (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 896624052. De (hoofd)activiteit van De Nieuwe Bergerie is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Nieuwe Bergerie
Plaats:
Auderghem
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
896624052
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met beperkte bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bld Du Souverain 272
1160 Auderghem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-09-2019
896624052
Uitspraak faillissement op 24-9-2019.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: DE NIEUWE BERGERIE BVBA VORSTLAAN 272, 1160 OUDERGEM. Handelsactiviteit: cafe en bar Handelsbenaming: BVBA Ondernemingsnummer: 0896.624.052 Referentie: 20190613. Datum faillissement: 24 september 2019. Rechter Commissaris: FRANK VAN GOOL. Curator: ANTHONY HOUTHOOFD, DE WYNANTSSTRAAT 23, 1000 BRUSSEL 1- a.houthoofd@dnh-legal.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/09/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 oktober 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HOUTHOOFD ANTHONY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland