Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Qt

Op 30-09-2019 is Qt te Mechelen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 548866778. De (hoofd)activiteit van Qt is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Qt
Plaats:
Mechelen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
548866778
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Desire Boucherystraat 2
2800 Mechelen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-09-2019
548866778
Uitspraak faillissement op 30-9-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: QT BVBA DESIRE BOUCHERYSTRAAT 2, 2800 MECHELEN. Handelsactiviteit: kleinhandel in brood en banket Handelsbenaming: PATISSERIE VERSTRAELEN Uitbatingsadres: LEUVENSESTRAAT 161, 1800 VILVOORDE Handelsactiviteit: KLEINHANDEL IN BROOD EN BANKET Handelsbenaming: PATISSERIE VERSTRAELEN Uitbatingsadres: BRUSSELSEPOORTSTRAAT 5, 2800 MECHELEN Ondernemingsnummer: 0548.866.778 Referentie: 20190203. Datum faillissement: 30 september 2019. Rechters Commissarissen: DIRK BEULLENS, FREDERIK MORTELMANS, Curator: DOMINIQUE CLAES, MOLENVAARTSTRAAT 80, 2560 NIJLEN- dominiqueclaes@legant.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/09/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 november 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: CLAES DOMINIQUE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland