Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vannaman

Op 01-10-2019 is Vannaman te Saint-Gilles (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 826385164. De (hoofd)activiteit van Vannaman is opslag en vervoerondersteunende activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vannaman
Plaats:
Saint-Gilles
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
826385164
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Opslag en vervoerondersteunende activiteiten
Nevencode
Diensten in verband met vervoer te land
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Th Verhaegen 196-202
1060 Saint-Gilles
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
01-10-2019
826385164
Uitspraak faillissement op 1-10-2019.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: VANNAMAN BVBA THEODORE VERHAEGENSTRAAT 196, 1060 SINT-GILLIS. Handelsactiviteit: vervoer Handelsbenaming: BVBA Ondernemingsnummer: 0826.385.164 Referentie: 20190621. Datum faillissement: 1 oktober 2019. Rechter Commissaris: MARC GEERAERTS. Curator: BRANDAAN MOMBAERS, BRUGMANNLAAN 12A BUS 15, 1060 BRUSSEL 6- b.mombaers@mombaers.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/10/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 november 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOMBAERS BRANDAAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland