Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Lagaert Jeffrey

Op 01-10-2019 is Lagaert Jeffrey te Lievegem (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 673666780. De (hoofd)activiteit van Lagaert Jeffrey is opslag en vervoerondersteunende activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Lagaert Jeffrey
Plaats:
Lievegem
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
673666780
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Opslag en vervoerondersteunende activiteiten
Nevencode
Diensten in verband met vervoer te land
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Grote Baan 308
9950 Lievegem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
01-10-2019
673666780
Uitspraak faillissement op 1-10-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: LAGAERT JEFFREY, GROTE BAAN 308, 9950 WAARSCHOOT, geboren op 22/12/1988 in GENT. Handelsactiviteit: / Ondernemingsnummer: 0673.666.780 Referentie: 20190436. Datum faillissement: 1 oktober 2019. Rechter Commissaris: HUGO VANDERPOOTEN. Curator: BART DE MEULENAERE, TENTOONSTELLINGSLAAN 54, 9000 GENT- bdm@advocatendemeulenaere.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/10/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 november 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE MEULENAERE BART.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland