Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Van Langenaker Lucien

Op 03-10-2019 is Van Langenaker Lucien te Nieuwerkerken (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 641095170. De (hoofd)activiteit van Van Langenaker Lucien is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Van Langenaker Lucien
Plaats:
Nieuwerkerken
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
641095170
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Bouwrijp maken van terreinen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Leemstraat 94
3850 Nieuwerkerken
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-10-2019
641095170
Uitspraak faillissement op 3-10-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: VANLANGENAKKER LUC, LEEMSTRAAT 94, 3850 NIEUWERKERKEN (LIMB.), geboren op 26/03/1957 in ALKEN. Ondernemingsnummer: 0641.095.170 Referentie: 20190348. Datum faillissement: 3 oktober 2019. Rechter Commissaris: HILDE CLAES. Curator: PATRICK VANHOUTVIN, HENDRIK VAN VELDEKESINGEL 150 BUS 4, 3500 HASSELT- p.vanhoutvin@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 03/10/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 14 november 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANHOUTVIN PATRICK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland