Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Maes Tanja Lizette Etg Reynders

Op 03-10-2019 is Maes Tanja Lizette Etg Reynders te Tessenderlo (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 637570706. De (hoofd)activiteit van Maes Tanja Lizette Etg Reynders is administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Maes Tanja Lizette Etg Reynders
Plaats:
Tessenderlo
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
637570706
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten
Nevencode
Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Terlaak 93
3980 Tessenderlo
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-10-2019
637570706
Uitspraak faillissement op 3-10-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: MAES TANJA, TERLAAK 93, 3980 TESSENDERLO, geboren op 29/11/1972 in DIEST. Handelsactiviteit: Management & horecauitbating Handelsbenaming: 'T KIPPETJE Ondernemingsnummer: 0637.570.706 Referentie: 20190342. Datum faillissement: 3 oktober 2019. Rechters Commissarissen: CHRISTIAAN DE MEESTER, JO KENIS, Curator: HUBERT BERGHS, LUIKERSTEENWEG 264B 0.2, 3500 HASSELT- advocaten@sunlaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 03/10/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 14 november 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BERGHS HUBERT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland