Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Hendrickx David

Op 07-10-2019 is Hendrickx David te Lier (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 768126964. De (hoofd)activiteit van Hendrickx David is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Hendrickx David
Plaats:
Lier
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
768126964
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Goederenvervoer over de weg, m.u.v. verhuisbedrijven
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Mallekotstraat 17A
2500 Lier
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
07-10-2019
768126964
Uitspraak faillissement op 7-10-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: HENDRICKX DAVID JOSEPHUS JOANNA, MALLEKOTSTRAAT 17/A, 2500 LIER, geboren op 20/02/1971 in LIER. Handelsactiviteit: goederen vervoer over de weg muv verhuisbedrijven Ondernemingsnummer: 0768.126.964 Referentie: 20190209. Datum faillissement: 7 oktober 2019. Rechter Commissaris: FREDERIK MORTELMANS. Curator: TOM VANDECRUYS, REDERIJKERSLEI 5, 2500 LIER- advocaatvandecruys@gmail.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/10/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 december 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANDECRUYS TOM.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland