Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Bedice

Op 15-10-2019 is Bedice te Anderlecht (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 873537458. De (hoofd)activiteit van Bedice is reclamewezen en marktonderzoek.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Bedice
Plaats:
Anderlecht
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
873537458
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Reclamewezen en marktonderzoek
Nevencode
Markt- en opinieonderzoekbureaus
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Du Bien-Etre 9
1070 Anderlecht
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-10-2019
873537458
Uitspraak faillissement op 15-10-2019.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: BEDICE BVBA WELZIJNSTRAAT 9, 1070 ANDERLECHT. Handelsactiviteit: bouwwerken Handelsbenaming: BVBA Ondernemingsnummer: 0873.537.458 Referentie: 20190675. Datum faillissement: 15 oktober 2019. Rechter Commissaris: RENE BLOCKX. Curator: MICHIEL VERRAES, KEIZER KARELLAAN 586 BUS 9, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM- mverraes@racine.eu. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/10/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 20 november 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERRAES MICHIEL.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland