Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Leysen Brood En Banket

Op 21-10-2019 is Leysen Brood En Banket te Lier (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 434190212. De (hoofd)activiteit van Leysen Brood En Banket is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Leysen Brood En Banket
Plaats:
Lier
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
434190212
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Paul Krugerstraat 51
2500 Lier
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
21-10-2019
434190212
Uitspraak faillissement op 21-10-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: LEYSEN BROOD EN BANKET NV PAUL KRUGERSTRAAT 51, 2500 LIER. Handelsactiviteit: ambachtelijke vervaardiging van brooden banketbakkerswerk Handelsbenaming: PATISSERIE LEYSEN Uitbatingsadres: PAUL KRUGERSTRAAT 51, 2500 LIER Handelsactiviteit: uitbating tearoom Handelsbenaming: PATISSERIE LEYSEN TEAROOM Uitbatingsadres: MECHELSESTRAAT 41, 2500 LIER Ondernemingsnummer: 0434.190.212 Referentie: 20190221. Datum faillissement: 21 oktober 2019. Rechter Commissaris: FREDERIK VERCAUTEREN. Curator: ELKE AERTS, DONK 54, 2500 LIER- elke.aerts@advocatenkantoor-mattijs.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 21/10/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 16 december 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: AERTS ELKE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland