Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Bizgan Corneliu

Op 26-11-2019 is Bizgan Corneliu te Molenbeek-Saint-Jean (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 534895909. De (hoofd)activiteit van Bizgan Corneliu is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Bizgan Corneliu
Plaats:
Molenbeek-Saint-Jean
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
534895909
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Bouwrijp maken van terreinen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Boulevard Du Jubile 169
1080 Molenbeek-Saint-Jean
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
26-11-2019
534895909
Uitspraak faillissement op 26-11-2019.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: BIZGAN CORNELIU, JUBELFEESTLAAN 169, 1080 SINT-JANS-MOLENBEEK, geboren op 04/08/1980 in ROEMENIE. Handelsactiviteit: BOUWRIJP MAKEN VAN TERREINEN Ondernemingsnummer: 0534.895.909 Referentie: 20190745. Datum faillissement: 26 november 2019. Rechter Commissaris: JOHAN CAMP. Curator: WARD VAN MELDERT, KUNSTLAAN 24/9B, 1000 BRUSSEL 1- ward@rubiconlaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 26/11/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 1 januari 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN MELDERT WARD.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland