Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Body &Amp; Health Concept

Op 29-11-2019 is Body &Amp; Health Concept te Brugge (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 702933561. De (hoofd)activiteit van Body &Amp; Health Concept is onderwijs.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Body &Amp; Health Concept
Plaats:
Brugge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
702933561
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Onderwijs
Hoofdcode
Onderwijs
Nevencode
Sport- en recreatieonderwijs
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Pierre Debbautstraat 6
8200 Brugge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-11-2019
702933561
Uitspraak faillissement op 29-11-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: BODY & HEALTH CONCEPT COMM.V. PIERRE DEBBAUTSTRAAT 6, 8200 BRUGGE. Handelsactiviteit: FITNESSCENTRA Handelsbenaming: BODY & HEALTH CONCEPT Uitbatingsadres: PIERRE DEBBAUTSTRAAT 6, 8200 BRUGGE Ondernemingsnummer: 0702.933.561 Referentie: 20190270. Datum faillissement: 29 november 2019. Rechter Commissaris: MARLEEN HOSTE. Curator: MARIEL VAN VYNCKT, EZELSTRAAT 25, 8000 BRUGGE- mariel.van.vynckt@crivits-persyn.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/11/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 13 januari 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN VYNCKT MARIEL.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland