Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement P&Amp;O Service

Op 28-01-2020 is P&Amp;O Service te Geel (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 536530754. De (hoofd)activiteit van P&Amp;O Service is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
P&Amp;O Service
Plaats:
Geel
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
536530754
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Goederenvervoer per spoor
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rauwelkoven 87
2440 Geel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-01-2020
536530754
Uitspraak faillissement op 28-1-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: P&O SERVICE BVBA RAUWELKOVEN 87, 2440 GEEL. Handelsactiviteit: MARKT- EN OPINIEONDERZOEKSBUREAU Ondernemingsnummer: 0536.530.754 Referentie: 20200025. Datum faillissement: 28 januari 2020. Rechter Commissaris: MARIA DAMS. Curator: GERT VERREYT, BEGIJNENSTRAAT 17, 2300 TURNHOUT- verreyt@comitius.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 28/01/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 maart 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERREYT GERT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland