Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Internationaal Transport A Blomme &Amp; Zoon

Op 07-02-2020 is Internationaal Transport A Blomme &Amp; Zoon te Brugge (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 405092487. De (hoofd)activiteit van Internationaal Transport A Blomme &Amp; Zoon is opslag en vervoerondersteunende activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Internationaal Transport A Blomme &Amp; Zoon
Plaats:
Brugge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
405092487
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Opslag en vervoerondersteunende activiteiten
Nevencode
Overige vervoerondersteunende activiteiten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Krakeleweg 47
8000 Brugge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
07-02-2020
405092487
Uitspraak faillissement op 7-2-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: INTERNATIONAAL TRANSPORT A. BLOMME EN ZOON BV KRAKELEWEG 47, 8000 BRUGGE. Handelsactiviteit: GOEDERENVERVOER OVER DE WEG Uitbatingsadres: KRAKELEWEG 47, 8000 BRUGGE Ondernemingsnummer: 0405.092.487 Referentie: 20200033. Datum faillissement: 7 februari 2020. Rechter Commissaris: JAN DAUW. Curator: DIETER DE FAUW, KOUDE KEUKENSTRAAT 13, 8200 02 BRUGGE (SINT-ANDRIES)- dieter.defauw@dbd-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/02/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 maart 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE FAUW DIETER.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland