Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Moslim Democratisch Unie

Op 13-02-2020 is Moslim Democratisch Unie te Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 836615003. De (hoofd)activiteit van Moslim Democratisch Unie is verenigingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Moslim Democratisch Unie
Plaats:
Hoboken (Antwerpen)
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
836615003
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Verenigingen
Nevencode
Overige verenigingen, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Weerstandlaan 61/103
2660 Hoboken (Antwerpen)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-02-2020
836615003
Uitspraak faillissement op 13-2-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: MOSLIM DEMOCRATISCH UNIE VZW WEERSTANDLAAN 61/103, 2660 HOBOKEN (ANTWERPEN). Handelsactiviteit: tussenpersoon in de handel Ondernemingsnummer: 0836.615.003 Referentie: 20200186. Datum faillissement: 13 februari 2020. Rechter Commissaris: WALTER CLEMENT. Curator: BORG MOESTERMANS, GENERAAL VAN MERLENSTRAAT 3, 2600 BERCHEM (ANTWERPEN)- advocaat@borgmoestermans.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 13/02/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 april 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOESTERMANS BORG.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland