Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Arnould Sandra

Op 20-02-2020 is Arnould Sandra te Middelkerke (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 518822613. De (hoofd)activiteit van Arnould Sandra is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Arnould Sandra
Plaats:
Middelkerke
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
518822613
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Cafés en bars
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Westendelaan 302/1
8434 Middelkerke
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-02-2020
518822613
Uitspraak faillissement op 20-2-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement van: ARNOULD SANNEKE, WESTENDELAAN 302/1, 8434. MIDDELKERKE, geboren op 09/07/1972 in VERVIERS. Handelsactiviteit: cafés en bars Handelsbenaming: "SANNEKE"Ondernemingsnummer: 0518.822.613 Referentie: 20200019. Datum faillissement: 20 februari 2020. Rechter Commissaris: ISABELLE DE WISPELAERE. Curators: MICHEL LANDUYT, VAN ISEGHEMLAAN 149, 8400 OOSTENDE- michel@boutens.be;PHILIPPE BOUTENS, Van Iseghemlaan 149, 8400 OOSTENDE- info@boutens.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/02/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 20 april 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: LANDUYT MICHEL.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland