Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Isenborghs Natasja

Op 20-02-2020 is Isenborghs Natasja te Keerbergen (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 526840058. De (hoofd)activiteit van Isenborghs Natasja is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Isenborghs Natasja
Plaats:
Keerbergen
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
526840058
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in baby- en kinderbovenkleding in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Grotstraat 17
3140 Keerbergen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-02-2020
526840058
Uitspraak faillissement op 20-2-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: ISENBORGHS NATASJA, GROTSTRAAT 17, 3140 KEERBERGEN, geboren op 20/02/1992 in LEUVEN. Handelsactiviteit: detailhandel in baby- en kinderbovenkleding Handelsbenaming: BELLASINELLA Ondernemingsnummer: 0526.840.058 Referentie: 20200057. Datum faillissement: 20 februari 2020. Rechter Commissaris: JEAN STROOBANT. Curators: ELS VAN ERUM, ENGELANDSTRAAT 61, 3290 DIEST- falingen@ddvd.be;ANOUK DE VLEESHOUWER, ENGELANDSTRAAT 61, 3290 DIEST- falingen@ddvd.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/02/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 31 maart 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN ERUM ELS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland