Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement P.R. Consultancy

Op 10-03-2020 is P.R. Consultancy te Aalter (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 437644303. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
P.R. Consultancy
Plaats:
Aalter
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
437644303
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Brouwerijstraat 30/2A
9880 Aalter
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
10-03-2020
437644303
Uitspraak faillissement op 10-3-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: P.R. CONSULTANCY BV BROUWERIJSTRAAT 30/2A, 9880 AALTER. Handelsactiviteit: adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer/voering Ondernemingsnummer: 0437.644.303 Referentie: 20200119. Datum faillissement: 10 maart 2020. Rechter Commissaris: ISABELLE VAN VOOREN. Curator: BENNY GOOSSENS, TOLPOORTSTRAAT 145, 9800 DEINZE- info@advocaat-goossens.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 10/03/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 14 april 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GOOSSENS BENNY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland