Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement West African DiAmond Corporation

Op 19-03-2020 is West African DiAmond Corporation te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 567656074. De (hoofd)activiteit van West African DiAmond Corporation is overige industrie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
West African DiAmond Corporation
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
567656074
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Overige industrie
Nevencode
Bewerken van diamant
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Hoveniersstraat 55/64
2018 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
19-03-2020
567656074
Uitspraak faillissement op 19-3-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: WEST AFRICAN DIAMOND CORPORATION BVBA HOVENIERSSTRAAT 55/64, 2018 ANTWERPEN 1. Handelsactiviteit: groothandel in diamant en andere edelstenen Ondernemingsnummer: 0567.656.074 Referentie: 20200340. Datum faillissement: 19 maart 2020. Rechter Commissaris: MICHEL CUYPERS. Curator: BARBARA HEYSSE, ESMOREITLAAN 5, 2050 ANTWERPEN 5- b.heysse@esmoreit.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 19/03/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 15 mei 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HEYSSE BARBARA.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland