Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Quovis8

Op 24-03-2020 is Quovis8 te Etterbeek (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 809302177. De (hoofd)activiteit van Quovis8 is terbeschikkingstelling van personeel.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Quovis8
Plaats:
Etterbeek
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
809302177
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Terbeschikkingstelling van personeel
Nevencode
Andere vormen van arbeidsbemiddeling
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Avenue De L'armee 61B/6
1040 Etterbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-03-2020
809302177
Uitspraak faillissement op 24-3-2020.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: QUOVIS8 BVBA LEGERLAAN 61B/6, 1040 BRUSSEL 4. Handelsactiviteit: ARBEIDSBEMIDDELING Ondernemingsnummer: 0809.302.177 Referentie: 20200192. Datum faillissement: 24 maart 2020. Rechter Commissaris: MARC GEERAERTS. Curator: Johan MOMMAERTS, PEGASUSLAAN 5, 1831 DIEGEM- johan.mommaerts@lovius.be. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 29 april 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOMMAERTS Johan.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland