Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Obem

Op 25-03-2020 is Obem te Koksijde (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 458470597. De (hoofd)activiteit van Obem is financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Obem
Plaats:
Koksijde
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
458470597
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Financiële instellingen
Hoofdcode
Financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen
Nevencode
Holdings
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Pannelaan 37
8670 Koksijde
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
25-03-2020
458470597
Uitspraak faillissement op 25-3-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: OBEM BV PANNELAAN 37, 8670 KOKSIJDE. Handelsactiviteit: Onderzoek en op punt stellen van de productie van actief geneeskrachtige substanties ivm vervaardiging geneesmiddelen Handelsbenaming: OBEM Uitbatingsadres: PANNELAAN 37, 8670 KOKSIJDE Ondernemingsnummer: 0458.470.597 Referentie: 20200024. Datum faillissement: 25 maart 2020. Rechter Commissaris: PETRA BREYNE. Curator: JOACHIM VANSPEYBROUCK, KALLEBEEKWEG 1, 8691 05 BEVEREN AAN DE YZER- advocaat.vanspeybrouck@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 25/03/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 mei 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANSPEYBROUCK JOACHIM.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland