Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vandommele Visual Communication Systems

Op 27-03-2020 is Vandommele Visual Communication Systems te Wevelgem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 405374579. De (hoofd)activiteit van Vandommele Visual Communication Systems is drukkerijen, reproductie van opgenomen media.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vandommele Visual Communication Systems
Plaats:
Wevelgem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
405374579
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Drukkerijen, reproductie van opgenomen media
Nevencode
Overige drukkerijen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kouterstraat 10
8560 Wevelgem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-03-2020
405374579
Uitspraak faillissement op 27-3-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: VANDOMMELE VISUAL COMMUNICATION SYSTEMS BV KOUTERSTRAAT 10, 8560 WEVELGEM. Handelsactiviteit: Vervaardiging van andere producten van kunststof Ondernemingsnummer: 0405.374.579 Referentie: 20200090. Datum faillissement: 27 maart 2020. Rechter Commissaris: IVO DE MUYNCK. Curator: Stefaan DE GEETER, BEHEERSTRAAT 70, 8500 KORTRIJK- faillissementen@degeeter-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/03/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 mei 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE GEETER Stefaan.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland