Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Biebaut Guido

Op 26-05-2020 is Biebaut Guido te Dilbeek (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 897874659. De (hoofd)activiteit van Biebaut Guido is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Biebaut Guido
Plaats:
Dilbeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
897874659
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Assestraat 88
1700 Dilbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
26-05-2020
897874659
Uitspraak faillissement op 26-5-2020.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: BIEBAUT GUIDO, ASSESTRAAT 88, 1700 SINT-MARTENS-BODEGEM, geboren op 26/12/1961 in ETTERBEEK. Handelsactiviteit: vlees Ondernemingsnummer: 0897.874.659 Referentie: 20200269. Datum faillissement: 26 mei 2020. Rechter Commissaris: KRIS GEYSELS. Curator: Thierry VAN DOOSSELAERE, KLOOSTERDREEF 7, 1000 BRUSSEL 1- thierry@vandoosselaere.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 26/05/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 1 juli 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN DOOSSELAERE Thierry.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland