Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Diegem Airport Hotel

Op 16-06-2020 is Diegem Airport Hotel te Diegem (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 869719420. De (hoofd)activiteit van Diegem Airport Hotel is verschaffen van accommodatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Diegem Airport Hotel
Plaats:
Diegem
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
869719420
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Verschaffen van accommodatie
Nevencode
Hotels en dergelijke accommodatie
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bessenveldstraat 15
1831 Diegem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
16-06-2020
869719420
Uitspraak faillissement op 16-6-2020.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: DIEGEM AIRPORT HOTEL BV BESSENVELDSTRAAT 15, 1831 DIEGEM. Handelsactiviteit: hotel Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0869.719.420 Referentie: 20200323. Datum faillissement: 16 juni 2020. Rechter Commissaris: BART PURNAL. Curators: Stijn VANSCHOUBROEK, KEIZER KARELLAAN 586 BUS 9, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM- SVanschoubroek@racine.eu;STEVEN VERBEKE, LAKENSESTRAAT 154 B11, 1000 BRUSSEL 1- sv@vllaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/06/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 juli 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANSCHOUBROEK Stijn.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland