Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Coutsier Frederic

Op 23-06-2020 is Coutsier Frederic te Rhode-Saint-Genese (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 688574195. De (hoofd)activiteit van Coutsier Frederic is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Coutsier Frederic
Plaats:
Rhode-Saint-Genese
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
688574195
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Bouwrijp maken van terreinen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Houtduivenweg 3201
1640 Rhode-Saint-Genese
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-06-2020
688574195
Uitspraak faillissement op 23-6-2020.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: COUTSIER FREDERIC, HOUTDUIVENWEG 3/201, 1640 SINT-GENESIUS-RODE, geboren op 20/02/1967 in ELSENE. Handelsactiviteit: afwerking van gebouwen Ondernemingsnummer: 0688.574.195 Referentie: 20200331. Datum faillissement: 23 juni 2020. Rechter Commissaris: KRIS GEYSELS. Curator: Gerry VERSCHUREN, GUSTAAF GILSONSTRAAT 11, 1090 BRUSSEL 9- gerry.verschuren@advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/06/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 29 juli 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERSCHUREN Gerry.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland