Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Dhondt Andy

Op 25-06-2020 is Dhondt Andy te Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 885929506. De (hoofd)activiteit van Dhondt Andy is posterijen en koeriers.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dhondt Andy
Plaats:
Geraardsbergen
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
885929506
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Posterijen en koeriers
Nevencode
Overige posterijen en koeriers
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Heirweg 82
9506 Geraardsbergen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
25-06-2020
885929506
Uitspraak faillissement op 25-6-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: DHONDT ANDY, HEIRWEG(IDE) 82, 9506 IDEGEM, geboren op 29/04/1978 in IZEGEM. Handelsactiviteit: Overige posterijen en koeriers Ondernemingsnummer: 0885.929.506 Referentie: 20200053. Datum faillissement: 25 juni 2020. Rechter Commissaris: STEFAAN STOCKMAN. Curator: KATIE COPPENS, EINESTRAAT 34, 9700 OUDENAARDE- coppens@coppens-pardon.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 25/06/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 augustus 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: COPPENS KATIE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland