Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Goeffers Orthodontie

Op 03-07-2020 is Goeffers Orthodontie te Knokke-Heist (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 423072230. De (hoofd)activiteit van Goeffers Orthodontie is menselijke gezondheidszorg.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Goeffers Orthodontie
Plaats:
Knokke-Heist
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
423072230
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Menselijke gezondheidszorg
Nevencode
Tandartspraktijken
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Diksmuidestraat 15/3
8300 Knokke-Heist
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-07-2020
423072230
Uitspraak faillissement op 3-7-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: GOEFFERS ORTHODONTIE BV DIKSMUIDESTRAAT 15/3, 8300 KNOKKE-HEIST. Handelsactiviteit: tandartspraktijk Uitbatingsadres: BILKSKE 68, 8000 BRUGGE Ondernemingsnummer: 0423.072.230 Referentie: 20200102. Datum faillissement: 3 juli 2020. Rechter Commissaris: HENDRIK THEYS. Curator: DAVE PARDO, KEUVELHOEKSTRAAT 32, 8300 KNOKKE-HEIST- d.pardo@fellows.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 03/07/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 september 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PARDO DAVE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland