Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Investissement General

Op 08-07-2020 is Investissement General te Koksijde (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 720842731. De (hoofd)activiteit van Investissement General is overige persoonlijke diensten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Investissement General
Plaats:
Koksijde
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
720842731
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Overige persoonlijke diensten
Nevencode
Sauna's, solaria, baden enz.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Charleroistraat 25/5
8670 Koksijde
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
08-07-2020
720842731
Uitspraak faillissement op 8-7-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: INVESTISSEMENT GENERAL COMM.V. CHARLEROISTRAAT 25/5, 8670 KOKSIJDE. Handelsactiviteit: Zonnecentra Handelsbenaming: INVESTISSEMENT GENERAL Ondernemingsnummer: 0720.842.731 Referentie: 20200047. Datum faillissement: 8 juli 2020. Rechter Commissaris: PHILIP VANDAELE. Curator: LUTGART GODDERIS, ALBERT I LAAN 8, 8630 VEURNE- lut.godderis@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 08/07/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 24 augustus 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GODDERIS LUTGART.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland