Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Biologistic

Op 16-07-2020 is Biologistic te Poperinge (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 473571816. De (hoofd)activiteit van Biologistic is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Biologistic
Plaats:
Poperinge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
473571816
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Goederenvervoer over de weg, m.u.v. verhuisbedrijven
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Singel 8
8970 Poperinge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
16-07-2020
473571816
Uitspraak faillissement op 16-7-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper. Opening van het faillissement van: BIOLOGISTIC BV SINGEL 8, 8970 POPERINGE. Handelsactiviteit: goederenvervoer langs de weg Handelsbenaming: BIOLOGISTIC Uitbatingsadres: SINGEL 8, 8970 POPERINGE Ondernemingsnummer: 0473.571.816 Referentie: 20200035. Datum faillissement: 16 juli 2020. Rechter Commissaris: DIRK VANGHELUWE. Curator: FILIP HOUVENAGHEL, DEKEN DE BOLAAN 57, 8970 POPERINGE- info@houvenaghel.net. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/07/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 augustus 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HOUVENAGHEL FILIP.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland