Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement E&Bd

Op 24-07-2020 is E&Bd te Knokke-Heist (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 724503094. De (hoofd)activiteit van E&Bd is activiteiten van hoofdkantoren; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
E&Bd
Plaats:
Knokke-Heist
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
724503094
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Activiteiten van hoofdkantoren; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer
Nevencode
Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Leopoldlaan 69/21
8300 Knokke-Heist
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-07-2020
724503094
Uitspraak faillissement op 24-7-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: E&BD BV LEOPOLDLAAN 69/BUS 21, 8300 KNOKKE-HEIST. Handelsactiviteit: ADVIESBUREAUS OP HET GEBIED VAN PUBLIC RELATIONS EN COMMUNICATIE Ondernemingsnummer: 0724.503.094 Referentie: 20200114. Datum faillissement: 24 juli 2020. Rechter Commissaris: ELISABETH BOGAERT. Curator: SERGE CARTON, SCHEEPSDALELAAN 29, 8000 BRUGGE- sc@bcdadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/07/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 3 september 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: CARTON SERGE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland