Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Stitch &Amp; Stone

Op 04-08-2020 is Stitch &Amp; Stone te Laakdal (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 879046167. De (hoofd)activiteit van Stitch &Amp; Stone is onderwijs.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Stitch &Amp; Stone
Plaats:
Laakdal
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
879046167
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Onderwijs
Hoofdcode
Onderwijs
Nevencode
Overige vormen van onderwijs
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Werftstraat 12
2431 Laakdal
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-08-2020
879046167
Uitspraak faillissement op 4-8-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: STITCH & STONE BVBA WERFTSTRAAT 12, 2431 VEERLE. Handelsactiviteit: OVERIGE VORMEN VAN ONDERWIJS Ondernemingsnummer: 0879.046.167 Referentie: 20200157. Datum faillissement: 4 augustus 2020. Rechter Commissaris: GUIDO GILIS. Curator: VEERLE VERHAEGEN, STEENWEG OP ZEVENDONK 60, 2300 TURNHOUT- info@ferrulex.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 04/08/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 15 september 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERHAEGEN VEERLE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland