Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Van Rompuy Mike

Op 04-08-2020 is Van Rompuy Mike te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 702638207. De (hoofd)activiteit van Van Rompuy Mike is onderwijs.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Van Rompuy Mike
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
702638207
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Onderwijs
Hoofdcode
Onderwijs
Nevencode
Sport- en recreatieonderwijs
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Cuylitsstraat 59/301
2018 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-08-2020
702638207
Uitspraak faillissement op 4-8-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: VAN ROMPUY MIKE, CUYLITSSTRAAT 59/301, 2018 ANTWERPEN 1, geboren op 20/06/1973 in BONHEIDEN. Handelsactiviteit: sport- en recreatieonderwijs Uitbatingsadres: CUYLITSSTRAAT 59/301, 2018 ANTWERPEN 1 Ondernemingsnummer: 0702.638.207 Referentie: 20200608. Datum faillissement: 4 augustus 2020. Rechter Commissaris: ADELINE LIPCZYC. Curator: STEFAN SNEPVANGERS, GROTE STEENWEG 154, 2600 BERCHEM (ANTWERPEN)- s.snepvangers@antwerpius.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 04/08/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 oktober 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: SNEPVANGERS STEFAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland